Ontdek de kracht van het lachen

L A C H K R A C H T

   

  WIE  

Mijn naam is Martine Norden. Een aantal jaren geleden ontdekte ik totaal onvoorbereid en onbevangen de kracht van het lachen tijdens een lachworkout. Toen wist ik meteen: hier wil ik meer mee doen! Dat heb ik gedaan: ik heb een cursus gevolgd tot trainer. In de afgelopen jaren heb ik veel gelachen tijdens verschillende lachbijeenkomsten. De kracht van het samen lachen deel ik ook graag met jou!

   
  WAAROM

 

 

Je weet het eigenlijk al: “lachen is gezond!” En ook is lachen leuk, gezellig, ontspannend en echt voor iedereen. De theorie van “lachen als wetenschap” (gelotologie) is interessant, maar de praktijk is overtuigender!

   
  WAT  

Misschien goed om te beginnen met wat het niet is: een lachworkout is geen cabaretvoorstelling waarin ik hard aan het werk ben en jij hard lacht. Tijdens een lachworkout doen we samen verschillende soorten lachoefeningen. Een workout begint rustig, stijgt naar een actief en intensief niveau en eindigt met rust en ontspanning. We bouwen de lach op van 0 tot 100%. Je gaat merken dat de term “workout” niet voor niets is gekozen…

Een lachworkout is geknipt als groepsactiviteit voor welke groep dan ook: vrienden, collega’s, families, koren en zo verder. Lachen is namelijk een sociale gebeurtenis. Spiegelneuronen maken dat lachen zo aanstekelijk is. Ga maar voor de spiegel staan en ontdek het zelf.

Een lachworkout duurt ongeveer één, maximaal anderhalf uur.

   
  WAAR   Er is veel mogelijk. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en de beschikbare locaties in jouw omgeving.    
 

WANNEER

 

In overleg op bijna alle dagen en tijden mogelijk.

   
  PRIJS  

Op aanvraag.

   
 

CONTACT

 

 

E: martine@lachworkout.nl

M: 06-23240577